Jollein Zomerslaapzak Baby Jersey 70cm Little Star - Jade

Adviesprijs€ 14,95
-36%
€ 9,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Mooie zomerslaapzak uit de vrolijke Little star collectie. De zomerslaapzakken hebben geen mouwen en zijn van een dun en luchtig materiaal. zo krijgt je kleintje het niet warm tijdens zijn dromen!

De slaapzak geeft geborgenheid tijdens het slapen en zorgt ervoor dat jouw kleintje lekkerder slaapt. Een slaapzak zorgt er ook voor dat je baby minder kan trappelen en bewegen wat hem rustiger laat slapen. En al worden de dekentjes toch al slapend en dromend weg getrappeld, dan blijft de slaapzak goed zitten en houdt het je kindje lekker warm.

Kleur

Dit gezellige sterrenprintje is verkrijgbaar in de kleur jade (blauw) . Materiaal 100% ademend katoen. Lengte 70cm.

TOG-waarde

Al onze slaapzakken zijn getest op de zogeheten TOG-waarde. Deze heeft een waarde van 0,6. Een echte zomerslaapzak dus. En met deken goed te gebruiken in de winter. Let meer op je baby dan op de TOG-waarde. Het halsje van jouw kindje vertelt de juiste temperatuur. Is de hals klam of zweterig? Dan mag er wel een kledinglaagje uit.

De wasinstructies

Natuurlijk kun je de slaapzak wassen en zelfs met gemak op 60 graden. Op het waslabel in de slaapzak staan alle wasinstructies.