2 Stuks - Autogordel Kussen voor Kinderen - Grijs/Wit - A3 Baby & Kids

€ 9,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

De A3 Baby & Kids Autogordel Kussen voor Kinderen is een prachtig product met een uniek ontwerp. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een mooi grijs/wit design. Deze autogordelkussen is speciaal ontworpen voor kinderen. Het biedt extra comfort en veiligheid tijdens het rijden in de auto.

De kussens zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen en past op elke auto gordel ! Ze zijn licht van gewicht, waardoor kinderen geen last hebben van het dragen ervan. Daarnaast beschermt de autogordelkussen tegen schokken, wat kinderen extra comfort geeft tijdens lange ritten in de auto.

De A3 Baby & Kids Autogordel Kussen voor Kinderen is geschikt voor zowel jongens als meisjes en biedt optimale bescherming tegen schokken, waardoor het ideaal is voor kinderen die veel reizen met de auto.

Kortom, als u op zoek bent naar een autogordelkussen die comfortabel, duurzaam en veilig is, dan is de A3 Baby & Kids Autogordel Kussen voor Kinderen precies wat u zoekt! Met dit product bent u verzekerd van optimale bescherming tijdens lange ritten in de auto voor uw kinderen – of ze nu jongens of meisjes zijn – terwijl ze er ook nog steeds fashionable uitzien!


LET OP er worden 2x GELEVERD